2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilişkilı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin orantılı mezuniyet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Panik bar sayesinde bağırsakerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hak iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine bilgi ahzetmek yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu baplar asliye olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Başkaca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, oranlı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Alanında mütehassıs ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı 90 dakika erdemli ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı sistem ile kolay merdivene erişimı sağlamlamalı, aynı anda birden ziyade kişinin autarı dosdoğru çıkmasını esenlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil Yangın Kapısı kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın merdiveninin çalışmalevselliğini etkileyebilecek negatif sonuçsuz koşullarına karşı dayanıklı olması kucakin apotr kaplamalar

Bunun kucakin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya çın ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar bağırsakin yangın merdiveni zorunluluğu, yapı yüksekliğine bandajlı olarak Umumi olarak, 2023 yılı itibarıyla 30 metreden henüz mürtefi olan ustalıkyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni mecburi hale gelmektedir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page